Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Грудень » 11 » Офіцери управління 6-го армійського корпусу провели заняття з вчителями шкіл Дніпропетровської області з предмету “Захист Вітчизни”
10:45
Офіцери управління 6-го армійського корпусу провели заняття з вчителями шкіл Дніпропетровської області з предмету “Захист Вітчизни”
Управління Прес-служби Міністерства оборони України

Офіцери управління 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України провели заняття з вчителями шкіл Дніпропетровської області з предмету “Захист Вітчизни”

| 10.12.2008 | | 14:24 |

Сьогодні, 10 грудня, старші офіцери управління 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти провели заключне заняття з викладачами шкіл Дніпропетровської області з предмету “Захист Вітчизни”.

Протягом двох днів офіцери відділів бойової підготовки та соціально-психологічної роботи, служби фізичної підготовки і спорту читали лекції педагогам. Зокрема, розповіли про стан Збройних Сил України на сучасному етапі, розповіли про особливості сучасного загальновійськового бою, ознайомили з методиками проведення занять з вогневої підготовки та навчально-польових занять.

– У більшості вчителів лекції викликають велику зацікавленість. Більшість занять проходять жваво, із великою кількістю запитань, а іноді навіть і виникають дискусії, - зазначив старший офіцер відділу бойової підготовки підполковник Владислав Мозальов.

Він також додав, що в перервах між заняттями вчителі шкіл обмінювали думками, ділились ідеями щодо того, як зацікавити учнів даним предметом, що нового привнести у заняття, адже одним із завдань предмету “Захист Вітчизни” у школах є не лише знайомство з військовою справою, а й виховання справжніх патріотів та майбутніх захисників Вітчизни.

– Проведення подібних занять є надзвичайно важливим для нас, як педагогів, адже військові діляться з нами не лише теоретичними знаннями, але й набутими на власному досвіді, - зазначив один із вчителів Олександр Звягільський.

Він також додав, що для викладачів шкіл дані заняття є джерелом отримання найновішої інформації щодо сучасного стану Збройних Сил України, про процеси, заходи та зміни що відбуваються в них, а також здобутки та досягнення Українського війська.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1129 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту