Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Грудень » 16 » Питання відселення з військових містечок осіб, які втратили зв’язок зі Збройними Силами Українирозглянули у Дніпропетровську
11:43
Питання відселення з військових містечок осіб, які втратили зв’язок зі Збройними Силами Українирозглянули у Дніпропетровську
Питання відселення з військових містечок в межах дислокації частини осіб, які втратили зв’язок зі Збройними Силами України розглянули учасники засідання житлової комісії зенітного ракетного полку Повітряного командування “Центр” у Дніпропетровську

| 15.12.2008 | | 18:41 |

У Дніпропетровську, у зенітному ракетному полку Повітряного командування “Центр”, де командиром полковник Валерій Козорог, відбулось засідання житлової комісії.

Під час заходу його учасники розглянули питання щодо відселення мешканців військових містечок, які втратили зв’язок зі Збройними Силами України та згідно з вимогами чинного законодавства не мають права проживати у закритих військових містечках Міністерства оборони України в межах дислокації даної військової частини. Також розглядалися справи тих військовослужбовців, які проходять службу в інших гарнізонах та утримують за собою службове житло.

Під час засідання житлової комісії, яку очолює заступник командира військової частини з виховної роботи – начальник відділення підполковник Ігор Балбашов, було визначено коло осіб, які незаконно проживають у службових помешканнях. Було вирішено, що їх письмово запросять на наступне засідання житлової комісії, де громадянам буде запропоновано звільнити займане житло. У разі відмови або не прибуття на засідання житлової комісії, розпочнеться процедура оформлення та подачі документів до Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону щодо захисту інтересів держави в особі даної військової частини.

– До списку потрапило шістнадцять осіб, – зазначив підполковник Ігор Балбашов. – Лише троє з них офіцери, які зараз проходять військову службу в інших гарнізонах, але утримують за собою службове житло. З цією категорією проблем не існує, і військовослужбовці звільнять займане службове житло у встановлений термін. Решта – це особи, які звільнені з лав Збройних Сил України за власним бажанням або за службовою невідповідністю та втратили право на отримання службового житла. Саме з цими громадянами і виникають проблеми, у вирішені яких ми сподіваємося на допомогу Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону, – наголосив він.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1579 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту