Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Грудень » 19 » Cеред військових частин, які дислоковані на Дніпропетровщині, кращим визнано окремий полк зв’язку 6-го армійського корпусу
15:53
Cеред військових частин, які дислоковані на Дніпропетровщині, кращим визнано окремий полк зв’язку 6-го армійського корпусу
За підсумками місячника з безпеки дорожнього руху “Обережно! Ожеледиця!” серед військових частин, які дислоковані на Дніпропетровщині, кращим визнано окремий полк зв’язку 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України

| 19.12.2008 | | 11:47 |

У Дніпропетровську, в зональному відділі Військової служби правопорядку Збройних Сил України, відбулася службова нарада за підсумками проведення у військових частинах Дніпропетровського гарнізону та гарнізону Черкаське Дніпропетровської області місячника з безпеки дорожнього руху «Обережно! Ожеледиця!».

У нараді взяли участь заступник начальника відділу нормативно-методичного забезпечення та профілактики дорожньо-транспортних пригод Управління безпеки дорожнього руху Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України полковник Ігор Сай, офіцери відділення військової інспекції безпеки дорожнього руху зонального відділу Військової служби правопорядку та посадові особи військових частин, які відповідають за експлуатацію автомобільної техніки.

Під час проведення заходу полковник Ігор Сай проаналізував діяльність командирів та інших посадових осіб військових частин, які дислоковані у Дніпропетровському регіоні, довів статистичні дані щодо стану аварійності у Збройних Силах України у поточному році, а також поставив завдання щодо попередження аварійності та травматизму при експлуатації автомобільного транспорту у зимовий період.

Як зазначив полковник Ігор Сай, безпека дорожнього руху цілком залежить від комплексу організаційних, практичних та профілактичних заходів, які повинні щоденно проводити командири усіх рівнів.

– Під час місячника з безпеки дорожнього руху у військових частинах Дніпропетровського гарнізону проведено низку заходів, спрямованих на безаварійну експлуатацію військового та особистого автомобільного транспорту, – розповів офіцер. – Зокрема, в усіх підрозділах за участю інспекторів ДАІ проведені заняття з вивчення Правил дорожнього руху, під час яких розглядалися різноманітні дорожні ситуації, посилено контроль за виходом машин в рейс та їх поверненням, оновлено наочну агітацію в автопарках. Особлива увага з боку командирів приділялася підготовці та допуску водіїв до керування транспортними засобами.

За підсумками місячника з безпеки дорожнього руху «Обережно! Ожеледиця!» серед військових частин, які дислоковані на Дніпропетровщині, кращим визнано окремий полк зв’язку 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, яким командує полковник Ігор Лобач.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1540 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту