Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Лютий » 4 » У зв’язку з недостатнім фінансуванням кількість заходів у з’єднаннях та частинах 6-го армійського корпусу зменшилася вдвічі
21:57
У зв’язку з недостатнім фінансуванням кількість заходів у з’єднаннях та частинах 6-го армійського корпусу зменшилася вдвічі

У зв’язку з недостатнім фінансуванням кількість заходів з проведення практичних стрільб з озброєння бойових машин та стрілецької зброї, удосконалення навичок водіння бойових машин у з’єднаннях та частинах 6-го армійського корпусу зменшилася вдвічі

| 04.02.2009 | | 17:07 |

В з’єднаннях та військових частинах 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України тривають планові заняття з бойової підготовки з військовослужбовцями механізованих і танкових підрозділів, підрозділів родів військ та спеціальних військ.

Проте, за словами заступника командира корпусу з бойової підготовки полковника Віктора Тарана, у зв’язку з недостатнім фінансуванням у порівнянні з минулим роком кількість практичних стрільб з озброєння бойових машин, стрілецької зброї, а також водіння бойових машин у з’єднаннях та військових частинах корпусу зменшились майже в два рази.

– Основна увага в підготовці військовослужбовців та підрозділів на сьогодні спрямована на відпрацювання комплексу нормативів та дій особового складу при озброєнні бойових машин, – прокоментував полковник Віктор Таран. – Але у зв’язку з недофінансуванням, збільшилася кількість занять на приказарменній навчальній базі з використанням тирів та тренажерів.

Як зазначив полковник Віктор Таран. з метою економії енергоресурсів та паливно-мастильних матеріалів вогневі тренування для екіпажів бойових машин та танків при виконанні підготовчих вправ з вкладного ствола та танкового кулемету Калашнікова виконуються з місця без розходу моторесурсів та паливо-мастильних матеріалів від промислового електроживлення.

– Особливе занепокоєння на сьогоднішній день викликає підготовка воїнів-десантників, – відмітив полковник Віктор Таран. – Адже вона має здійснюватися лише в обсязі практичних тренувань на об’єктах повітряно-десантного комплексу.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Переглядів: 1263 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту