Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Лютий » 19 » Голова Всеукраїнської організації Спілки офіцерів України В.Білоус вручив телевізійне обладнання ТРК "Бриз"від канадійської диаспори
11:23
Голова Всеукраїнської організації Спілки офіцерів України В.Білоус вручив телевізійне обладнання ТРК "Бриз"від канадійської диаспори

У Києві голова Всеукраїнської організації Спілки офіцерів України В’ячеслав Білоус вручив начальнику телерадіокомпанії Військово-Морських Сил ЗС України "Бриз" Мирославу Мамчаку телевізійне обладнання, закуплене на кошти української діаспори в Канаді

| 18.02.2009 | | 17:43 |

Сьогодні, 18 лютого, у Києві, у Центральному будинку офіцерів ЗС України відбулася урочиста церемонія передачі телевізійного обладнання, закупленого на кошти української діаспори в Канаді, телерадіокомпанії Військово-Морських Сил Збройних Сил України "Бриз".

Відеокамеру "Panasonic" і радіомікрофон вартістю близько 28 тисяч гривень начальнику телерадіокомпанії Військово-Морських Сил ЗС України "Бриз" капітану 1-го рангу запасу Мирославу Мамчаку у присутності представників військових засобів масової інформації вручив голова Всеукраїнської організації Спілки офіцерів України полковник запасу В’ячеслав Білоус.

– Телерадіокомпанія "Бриз" є єдиною в Криму, яка веде свої передачі українською, тобто державною мовою. Мета цієї акції полягає у тому, щоб допомогти цій телерадіокомпанії в розвитку, щоб поширити україномовний медійний простір в Криму. Це – українська земля, і українці не повинні поводити себе там так, начебто вони в гостях, вони повинні бути там господарями, – зазначив під час церемонії полковник запасу В’ячеслав Білоус.

Голова Всеукраїнської організації Спілки офіцерів України наголосив, що телерадіокомпанія «Бриз» Військово-Морських Сил ЗС України працює в Криму в умовах засилля російських телевізійних каналів, які є набагато потужнішими.

Він також подякував за роботу начальнику телерадіокомпанії Військово-Морських Сил ЗС України "Бриз" капітану 1-го рангу запасу Мирославу Мамчаку і висловив переконання в тому, що нинішня акція ще більше сприятиме впровадженню українства на Кримському півострові.

Як зауважив полковник запасу В’ячеслав Білоус, Всеукраїнська організація Спілки офіцерів України допомагає військовослужбовцям Збройних Сил України, членам їхніх сімей, підтримує їх не тільки морально, але й, в межах своїх можливостей, і матеріально.

У свою чергу, начальник телерадіокомпанії Військово-Морських Сил Збройних Сил України "Бриз" капітан 1-го рангу запасу Мирослав Мамчак подякував цій громадській організації і особисто В’ячеславу Білоусу як безпосередньому організатору акції.

– Думаю, що подяка від нашого колективу дійде до української громади в Канаді, тому що вони підключилися до цього акту, відгукнулися підтримати телерадіокомпанію в Севастополі. Тому що телерадіокомпанія "Бриз" – це не лише інформаційна структура Міністерства оборони, Збройних Сил України в Криму, а ще й та організація, яка об’єднує українську громаду в нашому регіоні, і єдиний засіб, котрий може забезпечити інформаційні потреби мешканців Севастополя, – наголосив Мирослав Мамчак.

Начальник телерадіокомпанії Військово-Морських Сил ЗС України "Бриз" додав, що свого часу флотським телевізійникам допомагали українські діаспори з Австралії та США.

– Ми щиро раді, що зараз до цього підключилася і Канада. Хочу сказати, що ця камера плідно попрацює на інтереси інформаційного забезпечення Міністерства оборони і української громади, – зазначив він.

У цьому контексті присутній на заході начальник Управління прес-служби Міністерства оборони України – прес-секретар Міністра оборони України капітан 1-го рангу запасу Ігор Халявінський звернув увагу на те, що нещодавно телерадіокомпанія Військово-Морських Сил Збройних Сил України "Бриз" одержала ліцензію на мовлення в Криму на сім років.

– Ця камера буде використана найближчих сім років за призначенням, – наголосив він.

© Управління Прес-служби МО України.
При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 1515 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту