Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Травень » 7 » Формування нових напрямів співпраці органів військового управління з громадськими організаціями (Директива МОУ Д-13)
13:50
Формування нових напрямів співпраці органів військового управління з громадськими організаціями (Директива МОУ Д-13)
nullМіністр оборони України Юрій Єхануров підписав директиву № Д-13 від 27 квітня 2009 року “Про вдосконалення співпраці органів військового управління з громадськими організаціями”.

Дана директива видана з метою подальшого розвитку демократичних національно-патріотичних традицій, притаманних українському війську, а також удосконалення співпраці органів військового управління з громадськими організаціями.

Як зазначається в документі, співпраця Міністерства оборони України, органів військового управління з громадськими організаціями повинна будуватися на засадах відкритості та взаємоповаги, врахування взаємних інтересів і внеску громадських організацій у зміцнення обороноздатності держави, патріотичне виховання громадян.

Директива визначає основні напрями діяльності та завдання органів військового управління щодо співпраці з громадськими організаціями, безпосередніх відповідальних за виконання заходів та порядок надання звітних матеріалів про підсумки співпраці органів військового управління з громадськими організаціями.

Пріоритетними напрямами такої діяльності є здійснення спільних з громадськими організаціями заходів щодо забезпечення ефективного виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006 – 2011 роки.

У відповідності до директиви, керівникам, начальникам та командирам усіх рівнів пропонується зосередити основні зусилля у співпраці з громадськими організаціями на формуванні та розвитку в особового складу Збройних Сил України патріотизму, любові до Батьківщини, відданості українському народові, відповідальності за захист суверенітету та територіальної цілісності України.

Також глава оборонного відомства вимагає спрямувати діяльність Громадської ради при Міністерстві оборони України на консолідацію зусиль і потенціалу громадських організацій з метою сприяння реалізації державної політики у сфері оброни; сприяти вивченню громадської думки, забезпечити своєчасне публічне реагування на пропозиції та зауваження громадських організацій; вживати заходів, спрямованих на розвиток партнерських відносин та поглиблення співробітництва з громадськими організаціями, забезпечення всебічної підтримки суспільно значущих громадських ініціатив.

Безпосередня відповідальність за виконання заходів щодо вдосконалення органів військового управління з громадськими організації покладається на заступників командирів з виховної та соціально-психологічної роботи.

Прес-служба МО УКраїни.


Для збільшення натисніть на аркуш "мишкою"






Категорія: ВІЙСЬКОВІ | Переглядів: 1569 | Додав: zampolit | Теги: МОУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту