Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Травень » 7 » Серед поліцейських, яким дісталося від Луценка, - жінка.
14:41
Серед поліцейських, яким дісталося від Луценка, - жінка.

nullЗ’ясовуються нові подробиці інциденту за участі українського міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в аеропорту Франкфурта. Німецька поліція заявляє, що внаслідок сутички з Луценком постраждали четверо правоохоронців.

«Внаслідок сутички з Луценком постраждали четверо наших колег – троє чоловіків і одна жінка», - сказав «Німецькій хвилі» речник франкфуртської поліції Юрґен Лінкер. Двоє співробітників правоохоронних органів отримали забиття та подряпини і досі перебувають на лікарняному. Ще двоє поліцейських отримали легші травми, повідомив речник поліції.

У поліції Франкфурта заявляють, що досі до них не надходило офіційних запитів з боку МЗС чи дипломатичних установ щодо обставин інциденту за участі українського міністра. Однак якщо такий запит від зовнішньополітичного відомства надійде, поліція у встановленому порядку надасть протокол з місця подій. «Закон зобов’язує державні органи обмінюватися інформацією», - наголосив Лінкер.

Інші деталі інциденту за участі Луценка німецькі правоохоронці не наводять, посилаючись на дипломатичний статус міністра. Однак у поліції наголошують, що передадуть протокол подій до прокуратури.

Нагадаємо, президент Ющенко дав доручення провести розслідування інциденту. МЗС вже повідомило, що взялося виконувати це доручення.У бійці міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка з німецькими правоохоронцями в аеропорту Франкфурта було поранено чотирьох поліцейських. Про це українській службі ВВС заявив речник поліції міста Юрген Лінкер.

«Загалом транзитна територія не входить до сфери нашої відповідальності. У нас ще не було жодного випадку, коли б ми вимушені були діяти на цій території. Адже це формально навіть не територія Німеччини. Але, зважаючи на ситуацію, яка сталася в ніч з четвертого на п’яте травня, ми вирішили за доцільне надати допомогу. Адже поранено чотирьох поліцейських», - розповів посадовець.

УНІАН

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 1090 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту