Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Червень » 30 » Комісія від Черкаської обласної організації СОУ перевірила харчування в солдатській їдальні .
13:27
Комісія від Черкаської обласної організації СОУ перевірила харчування в солдатській їдальні .

У Збройних Силах України тривають перевірки санітарно-гігієнічного стану та контролю норм харчування в солдатських їдальнях військових частин громадськими організаціями.

Так, на підставі директиви Міністра оборони України №Д-13 від 27 квітня 2009 року “Про вдосконалення співпраці органів військового управління з громадськими організаціями” та документу №220/2191 від 25 травня 2009 року, комісією від Черкаської обласної громадської організації Спілки офіцерів України було перевірено санітарно-гігієнічний стан та здійснено контроль норм харчування і відповідності вимогам чинного санітарного стану в солдатській їдальні однієї з військових частин місцевого гарнізону. Організацію харчування особового складу в цій частині здійснює державне підприємство Міністерства оборони України “Білоцерківський військовий торг”.

У ході перевірки трьома членами комісії на чолі з полковником Валерієм Куценком було встановлено, що харчування особового складу частини організоване на підставі типової меню-розкладки, асортимент страв та розподіл добової норми здійснюється згідно з вимогами керівних документів. Члени комісії також констатували, що продукти харчування доставляються в їдальню в повному обсязі, дані в накладних відповідають реальній вазі завезених продуктів.

Щодо санітарно-гігієнічного стану їдальні військової частини, то він був оцінений комісією як задовільний. При цьому члени комісії відзначили, що функціональними приміщеннями та виробничими цехами для дотримання технологічного процесу, а також столовим та кухонним посудом їдальня забезпечена в повному обсязі.

Крім того, комісія констатувала забезпеченість персоналу спецодягом в повному обсязі, але звернула увагу на необхідність зменшення строку його експлуатації.

Загалом комісія від Черкаської обласної громадської організації Спілки офіцерів України зробила висновок про відповідність організації харчування та санітарного стану їдальні частини вимогам “Керівництва щодо утримання військових їдалень” та інших керівних документів.

Разом з тим, вони звернули увагу на несвоєчасність виплати заробітної платні обслуговуючому персоналу та запропонували в залах для прийому їжі створити “Стіл іменинника”.

© Управління Прес-служби МО України.

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 1796 | Додав: zampolit | Теги: Спілка офіцерів України, громадський контроь війська, СОУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту