Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 40 41 42 43 »
27.10.2008 12:24


«Наша Україна» рішуче засуджує проведення 25 жовтня в Мукачевому так званого Другого європейського конгресу підкарпатських русинів і прийняття ним рішення про поновлення «русинської державності в статусі Республіка «Подкарпатська Русь» та обрання «державної виконавчої влади».

Такі рішення та дії містять ознаки злочину, передбаченого статтею 110 Кримінального Кодексу України – посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.
Ми неодноразово засуджували спроби видати стародавню самоназву українців, яка в різний час вживалася на всіх етнічних українських землях, за назву якогось окремого народу. Однак тепер ці спроби набули відверто антиукраїнського характеру і слугують для сепаратистів прикри ... Читати далі »

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1160 | Додав: zampolit | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

27.10.2008___ www.ПРАВДА.com.ua

Через падіння продажів багато автовиробників йдуть на зниження цін. На початку жовтня першими про своє бажання знизити ціни заявили в "Кіа Моторз Україна", пише "Дело".

У деяких випадках покупцям корейських автомобілів можна було одержати знижку в 10 тисяч гривень. Своє рішення дилер пояснив бажанням рухатися в руслі світових тенденцій, де спостерігалося значне падіння цін на нові автомобілі.

Майже одночасно про зниження цін на свої автомобілі заявили в Ford, надавши потенційним покупцям знижки розміром до 25 тисяч гривень.

Складніше за інших у даній ситуації довелося представникам преміум-класу. Продаж люксових автомобілів істотно знизився у світлі зростаючої популярності бюджетних і б/у авто через відсутність достатньої кількості коштів у потенційних покупців нових авто.

Щоб якось зреагувати на стрімке зниження попиту на автомобілі класу люкс, компанія Porsche запропонувала знижку на всі автомобілі поточного модельного ряду в розмір ... Читати далі »

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1291 | Додав: zampolit | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

Військовослужбовці Дніпропетровського гарнізону, керівники області та міста поклали квіти до Монумента Вічної Слави з нагоди 65-ї річниці визволення регіону від німецько-фашистських загарбників




| 27.10.2008 | | 10:51 |

На Дніпропетровщині тривають заходи, присвячені 65-й річниці визволення області від німецько-фашистських загарбників.

Так, у Дніпропетровську та у селищі Військовому Дніпропетровської області відбувся ритуал покладання вінків та квітів до Монумента Вічної Слави.

Зокрема, у Дніпропетровську в урочистих заходах взяли участь заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Євгеній Бородін, заступник голови обласної ради Іван Лазаренко, міський голова Іван Куліченко, керівний склад т ... Читати далі »

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1962 | Додав: zampolit | Дата: 27.10.2008 | Коментарі (0)

ЗАЯВА

Оргкомітету Громадянської Асамблеї України

24 жовтня 2008 Київ

Запекла політична боротьба очільників держави та провідних політичних сил що їх підтримують, переросла в правове свавілля яке руйнує залишки правової системи держави та основи суспільного співжиття. Ці дії якими б «благими намірами» вони не прикривались є антисуспільними за своєю сутністю.

Політична неадекватність, конфліктність та безпорадність цих політиків у питаннях вироблення та реалізації національної стратегії, особливо загострилися в умовах світової економічної кризи. Навіть виклик глобальної кризи не справив враження на наших амбіційних самозакоханих політиків, що ведуть війну на самознищення, не зупиняючись перед знищенням самої державності.

Учасники Громадянської Асамблеї України ще в липні 2007 року попереджали, що будь-які дострокові вибори без зміни Конституції, без встановлення чітких правил та рамок політичної діяльності, які поділятимуться як громадянами, так і політиками, не зможу ... Читати далі »

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 1155 | Додав: zampolit | Дата: 26.10.2008 | Коментарі (0)

Офіційне Iнтернет-представництво Президента України
24.10.2008 17:44
Прес-служба Президента України Віктора Ющенка




Учасники зустрічі обговорили заходи щодо стабілізації української економіки та мінімізації впливу на неї світової фінансової кризи.

«Щоденно ми активно проводимо переговори разом з Мінфіном, Національним банком, МВФ. На мій погляд, на сьогодні є багато інструментів, які мають оптимізувати ситуацію», – наголосив Віктор Ющенко. Президент підкреслив, що антикризові заходи стосуються чотирьох основних напрямків. Йдеться про кроки з метою запобігання глибокій рецесії в національній економіці; перегляд бюджетної політики в частині видатків; забезпечення державних і корпоративних фінансових зобов'яз ... Читати далі »

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1349 | Додав: zampolit | Дата: 24.10.2008 | Коментарі (0)

24.10.2008 18:03

Військові дії Росії в Грузії показали, що російська армія не адаптувалася до пострадянських реалій і не впорається з потужнішим суперником.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на звіт експертів незалежного дослідницького агентства Jane`s Strategic Advisory Services (JSAS).

"Попри зовнішній військовий успіх, серпнева війна насправді виявила безліч глибинних слабких місць російської армії", - йдеться у звіті JSAS.

"Центральна проблема в тому, що російське політичне і військове керівництво є прихильником сценарію холодної війни... У фокусі (його) уваги залишається здатність великої армії задіювати свою перевеважальну вогневу потужність... Замало уваги приділяється меншим, але краще тренованим і мобільним силам", - сказано в документі.

"Перш ніж російські збройні сили зможуть позмагатися із суперником, більшим чи краще екіпірованим порівняно з армією Грузії, їм потрібно буде поліпшити систему командування і рівень підготовки", - сказано у звіті.

... Читати далі »

Категорія: МІЖНАРОДНІ | Переглядів: 1185 | Додав: zampolit | Дата: 24.10.2008 | Коментарі (0)

Додано: 24-10-2008

ЗАЯВА

Оргкомітету Громадянської Асамблеї України

24 жовтня 2008 Київ

Запекла політична боротьба очільників держави та провідних політичних сил що їх підтримують, переросла в правове свавілля яке руйнує залишки правової системи держави та основи суспільного співжиття. Ці дії якими б «благими намірами» вони не прикривались є антисуспільними за своєю сутністю.

Політична неадекватність, конфліктність та безпорадність цих політиків у питаннях вироблення та реалізації національної стратегії, особливо загострилися в умовах світової економічної кризи. Навіть виклик глобальної кризи не справив враження на наших амбіційних самозакоханих політиків, що ведуть війну на самознищення, не зупиняючись перед знищенням самої державності.

Учасники Громадянської Асамблеї України ще в липні 2007 року попереджали, що будь-які дострокові вибори без зміни Конституції, без встановлення чітких правил та рамок політичної діяльності, які поділятимуться як громадянами, так ... Читати далі »

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 1347 | Додав: zampolit | Дата: 24.10.2008 | Коментарі (0)

Cценарій №4: Вторгнення Росії в Україну

Додав: Майдан-ІНФОРМ, 22-10-2008 14:09, США

Сара Пейлін про наслідки можливої перемоги Барака Обами

Одним з кризових сценаріїв у разі перемоги на президентських виборах у США демократа Барака ОБАМИ може бути російське військове вторгнення в Україну.

Про це заявила кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії, губернатор штату Аляска Сара ПЕЙЛІН на передвиборчому мітингу в Ріно (штат Невада).

С.ПЕЙЛІН нагадала про заяву кандидата у віце-президенти США сенатора-демократа Джозефа БАЙДЕНА, яка прозвучала напередодні про те, що в разі перемоги Б.ОБАМИ у світі спеціально "згенерує" міжнародна криза, зокрема, можливо, діями Росії, аби "перевірити" молодого президента-демократа.

Наголосивши, що Д.БАЙДЕН заявив про "чотири чи п`ять" сценаріїв такої кризи, але не назвав їх, С.ПЕЙЛІН запропонувала "розглянути зовнішньополітичні плани ОБАМИ", аби за ними встановити, що може статися в разі приходу кандидата від демократів ... Читати далі »

Категорія: МІЖНАРОДНІ | Переглядів: 1357 | Додав: zampolit | Дата: 23.10.2008 | Коментарі (0)

[23.10.2008 09:37]
Чи допоможуть дострокові вибори вийти з політичної кризи (опитування)

79% українців вважають, що дострокові парламентські вибори не допоможуть вийти з політичної кризи.

Про це УНІАН повідомили в Інституті Горшеніна, посилаючись на дані всеукраїнського телефонного опитування «Позачергові парламентські вибори в Україні».

В той же час, згідно з результатами опитування, майже кожен десятий респондент (9,7%) сподівається саме на те, що дострокові вибори допоможуть вийти з політичної кризи. Половина респондентів (48,9%) вважає, що найбільшу вигоду від позачергових виборів отримає Президент України. Ще третина - 30% опитаних - не розуміють, кому ці вибори потрібні.

Як показують дані опитування, 61% виборців негативно ставляться до факту дострокового припинення повноважень Верховної Ради. Майже однакова кількість опитаних ставляться до цього позитивно або нейтрально (15,5% та 15,2% відповідно).

53,5% опитаних вважають, що необхідно одночасно з парл ... Читати далі »

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1313 | Додав: zampolit | Дата: 23.10.2008 | Коментарі (0)

Володимир В'ятрович очолив архів СБУ

Майдан-ІНФОРМ: 22-10-2008 15:17 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1224677855.html

Володимир В’ятрович, кандидат історичних наук, автор понад 50 наукових та науково-популярних праць з історії українського визвольного руху, Голова Вченої ради Центру досліджень визвольного руху, призначений на посаду Директора Галузевого державного архіву СБ України.

На зустрічі із колективом Архіву Володимир В’ятрович наголосив:
«Нашою головною метою повинно бути збереження унікальних документів і створення максимально зручного і відкритого доступу до інформації, що має історичне значення. Своєю роботою ми повинні допомогти людям розібратися в нашій нелегкій історії, звільнити історію від брехливих пропагандистських нашарувань».

Для цього, зазначив В.В’ятрович, буде інтенсифікована наукова робота Архіву, насамперед за такими напрямками: політичні репресії радянської влади, голодомор, український визвольний рух. Відбуватиме ... Читати далі »

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1378 | Додав: zampolit | Дата: 23.10.2008 | Коментарі (0)

Пошук

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту