Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Грудень » 14 » Чому я голосую за Ющенка
20:01
Чому я голосую за Ющенка
Мене запитують: чому я голосую за Ющенка? Я відповідаю: я голосую за Ющенка, бо не хочу повторення 1654 року, коли за моєю спиною мою Україну вперше роз’єднали «брати» на Лівобережну і Правобережну, згодом убили Виговського, породили Руїну, кривавим цвинтарем став Батурин, відбулася Полтавська битва і вкрали моє ім’я, Запорожець опинився за Дунаєм, без’язикого закували в кріпацтво, Валуєв залишив народ без мови, нас продавали як собак, а під Крутами обсипався цвіт моєї молоді, Хрещатиком пройшов кований чобіт Муравйова, «брати» викарбували на сторінках історії криваві роки — 33-й, 37-й і чужі дядьки, а точніше — два світових диктатори, організували чужу війну (1941–1945 років) для мого народу.

- А ще я голосую за Ющенка, бо твердо знаю, що такий Президент ніколи і нікому не продасть Україну і український народ!

- Я голосую за Ющенка, бо певний: тільки при Ющенкові знатиму, що мене більше ніякий окупант не поставить на коліна і я не буду рабом окупанта чи колонізатора.

- Я голосую за Ющенка, бо за п’ять років його каденції переконався, що в Україні є український Президент і вороги зовнішні й внутрішні піднялися на активну боротьбу з ним — символом Української Незалежности!

- Я голосую за Ющенка, бо тільки за українського Президента я буду спокійний за своїх дітей і онуків.

- Я голосую за Ющенка, бо тільки при Ющенкові я знатиму, що більше ніколи не буде штучного Голодомору в одній із найбільших житниць Європи і світу — Україні!

- Я голосую за Ющенка, бо тепер я знатиму, що мою українську інтелігенцію вже не поставлять до стінки лише за те, що вона за духом українська.

- Я голосую за Ющенка, бо я тепер також твердо знаю, що й українських священиків не розпинатимуть на хрестах і не четвертуватимуть на колесах млинів чи пароплавів.

- Я голосую за Ющенка, бо я переконаний, що тільки при Ющенкові українських синів і дочок не топитимуть у баржах північних морів лише тому, що вони українці!

- Я голосую за Ющенка, бо я певний, що тільки при Ющенкові не добиватимуть на честь Великого Жовтня українців пляшками з-під шампанського, взявши стаханівське соцзобов’язання зберегти набої для зміцнення «родіни».

- Я голосую за Ющенка, бо тільки при Ющенкові державна українська мова пануватиме в Україні, а не в «Архіпелагах ҐУЛАҐах» поміж українських політв’язнів — борців за Незалежність України!

- Я голосую за Ющенка, бо знаю, що тільки при такому Президентові українці не становитимуть більшости поміж політичних в’язнів на Колимі і в Сандармосі.

- Я голосую за Ющенка, бо певний, що тільки при Ющенкові народжуватимуться українські діти і їхні матері матимуть матеріальну підтримку.

- Я голосую за Ющенка, бо переконаний, що тільки при Ющенкові не вбиватимуть і не відрізатимуть голови українським журналістам і не закопуватимуть у землю безголові тіла!

- Я голосую за Ющенка, бо маю глибокі переконання, що тільки при Ющенкові не буде таких страшних убивств видатних людей України, смерті яких потім списуватимуться на самогубства чи на дорожні транспортні пригоди.

- Я голосую за Ющенка, бо свято вірю, що він не допустить, щоб черговий окупант панував на наших вулицях і майданах та без суду й слідства розстрілював українських учнів та студентів тільки за те, що вони одягли вишиванки чи їхні батьки послали їх навчатися в українські школи чи ліцеї.

- Я голосую за Ющенка, бо свято вірю, що тільки за Ющенка українці матимуть право молитися і розмовляти рідною мовою.

- Я голосую за Ющенка, бо переконаний, що тільки за Ющенка «п’ята колона» — вчорашні колоністи і окупанти — не зможе спровокувати українців йти й цього разу брат на брата.

- Я голосую за Ющенка, бо знаю, що лише Ющенко не дозволить північним «миротворцям» кинути на нашу територію свої війська, щоб вони тут навели «порядок» з прицілом, щоб наші споконвічні землі приєднати «добровільно» до своїх безмежних територій.

- Я голосую за Ющенка, бо маю тверде переконання, що тільки за Ющенка ми вивчатимемо свою українську історію, а не «Краткий курс» її, написаний у Кремлі з двома спогадами про двох гетьманів: про одного —«гарного», а про другого — «поганого».

- Я голосую за Ющенка, бо тільки за Ющенка нам не буде соромно перед Європою і Світом за свого Президента — не вбивці, не диктатора і не неука.

- Я голосую за Ющенка, бо твердо знаю, що тільки за Ющенка воскреснуть безсмертні імена славних синів і дочок України — борців за її волю, за її Незалежність і кожен із них буде поіменно названий на сторінках наших шкільних підручників з історії.

- Я голосую за Ющенка! Отже, я голосую за вільну і незалежну Україну!!! Ти голосуєш за когось іншого — ти голосуєш проти України!!! Ти голосуєш за окупацію і рабство! Тому, Українцю, визначайся: ти за Свободу чи ти за рабство? Третього сьогодні нам не дано. Завтра може настати або 1654 рік, або 1918-й. Перш ніж вкидати бюлетень — добре подумай. Ти — за рідний дім чи за чужого господаря в твоєму домі?!

- Я голосую за Ющенка, бо тільки за Ющенка я можу дозволити собі написати те, про що я думаю. Те й пишу і не намагаюся сховатися зі своїми роздумами і міркуваннями під псевдонімом…

Що й підтверджую —

Олег ЧОРНОГУЗ
Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1125 | Додав: zampolit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту