Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Грудень » 12 » Ющенко дякує всім учасникам обговорення проекту Конституції
17:36
Ющенко дякує всім учасникам обговорення проекту Конституції
Шановні співвітчизники!

Висловлюю щиру вдячність всім, хто взяв участь в обговоренні запропонованого мною проекту Конституції України. У відповідальний  час українська громада виявила рішучість активно впливати на державні справи. Свідчення тому – величезна кількість пропозицій, зауважень, експертних оцінок до законопроекту.

Всенародна дискусія продемонструвала, що конституційні ініціативи сприйняті суспільством, відповідають інтересам та цінностям громадян. Це переконує мене у правильності моїх дій щодо вдосконалення конституційних основ України, утвердження її як незалежної правової демократичної держави.

Більшість з вас, виступаючи за оновлення Основного закону, висловлювали головну думку: подальші перетворення в Україні та європейський вибір потребують ефективної системи державного управління. Я цілком поділяю і підтримую Ваші переконання.

Мною дані доручення щодо фахового опрацювання результатів всенародного обговорення проекту Конституції. З урахуванням висловлених пропозицій та зауважень законопроект буде доповнено та внесено на розгляд Верховної Ради. Я твердий у своєму намірі поставити перед парламентом питання про невідкладне затвердження нашого спільного проекту Конституції.

Український народ за два місяці зробив роботу, яку депутати не спромоглися виконати за п’ять років.  Разом ми створили народний проект Конституції. Разом маємо довести справу до кінця. Якщо протягом 100 днів Верховна Рада не дасть Україні нової Конституції, її повноваження  будуть достроково припинені. Позачергові вибори відбудуться з одночасним референдумом щодо ухвалення Основного Закону держави.

З повагою

Віктор Ющенко

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 947 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту