Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2010 » Червень » 10 » Російського солдата вбили заради органів
12:15
Російського солдата вбили заради органів
Російського солдата вбили й продали його органи в Китай, пише "Новая газета". Видання розслідувало обставини семи загадкових випадків смерті призовників у Бікінскому гарнізоні, розташованого в Хабаровському краї.

Останнім загиблим при дивних обставинах став Роман Суслов. По дорозі до місця служби він повідомив свою подругу Оксану, що його можуть вбити. "Ромa прошептав, що в нього відібрали їжу, воду, сигарети, чомусь відокремили від усіх і ледве чи не під конвоєм водять у туалет", - розповіла дівчина. Через деякий час матері солдата Тетяні Сусловій подзвонив командир частини й повідомив, що її син повісився в загальному туалеті на залізничній станції. За фактом події порушена кримінальна справа по статті "доведення до самогубства". Рідним Суслова заборонили відкривати труну з тілом, однак батьки зробили це. На шиї загиблого слідів від петлі виявлено не було. Крім того, на обличчі і спині численні синці, на руці сліди від уколів, на тілі - шов від підборіддя до паху.

Видання нагадує про аналогічний інцидент відбувся сім років тому. Матері військовослужбовця Марата Бухарбаєва Алме прийшла телеграма, що повідомляла, що її син повісився. Їй також заборонили розкривати труну з тілом, однак вона не послухалася наказу. При розкритті виявилося, що перенісся солдата було зламано, на руках були присутні сліди від наручників, на тілі - такий же шов, як у Суслова. Характерні сліди від петлі на шиї також були відсутні. Крім того, у тілі не було внутрішніх органів. На запитання Бухарбаєвої, чому в її сина відсутні внутрішні органі, хабаровський медексперт заявив: "А ти що, не знаєш, що нирка на чорному ринку коштує 50 тисяч доларів?".

Бікінский гарнізон розташований недалеко від кордону з Китаєм, де, як відомо перебуває найбільший у світі ринок людських органів. Відомі випадки продажу в КНР органів арештантів смертників.

Український мілітарний портал

Категорія: МІЖНАРОДНІ | Переглядів: 1008 | Додав: zampolit | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту