Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2010 » Січень » 21 » СОУ нагородила Віктора Ющенка
11:08
СОУ нагородила Віктора Ющенка
Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з групою української інтелігенції, яка представляє громадську організацію «Українська народна рада». Зокрема, у зустрічі взяли участь Іван Драч, Микола Жулинський, Дмитро Павличко, Євген Сверстюк, Микола Поровський, Василь Овсієнко, В’ячеслав Білоус.

На цій зустрічі Голова Спілки Офіцерів України В.Білоус вручив Президенту України В. Ющенку найвищу нагороду СОУ – «Хрест Заслуги» с позолотою за його особистий внесок в розбудову Української держави, відродження українських військових традицій.

Глава держави висловив переконання, що Українська народна рада є тією громадською організацію, яка може найчіткіше висловитися і вести подальшу роботу з національного відродження, демократизації та європейської політики. «Обставини, які ми маємо сьогодні...більше пов’язані з парламентськими виборами, що будуть невід’ємною частиною політичного процесу у найближчі місяці, і, безумовно, місцевими виборами. Це той майданчик, де треба багато донести з того, про що ми говорили під час проведення президентської виборчої кампанії», – закликав Віктор Ющенко.

Президент подякував учасникам зустрічі за спільну роботу під час виборів і чітку позицію, проявлену у цей політичний період.
«Ми донесли дуже багато того, що потрібно знати українській нації з точки зору національного вибору, європейського вибору, демократії», – сказав Глава держави. При цьому він заперечив, що за підсумками першого туру виборів «національна ідея отримала поразку».

Зі сторони Секретаріату Президента України у зустрічі взяли участь Глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко, Перший заступник Глави Секретаріату Юрій Єхануров та заступник Глави Секретаріату Юрій Богуцький.

Спілка Офіцерів України.

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 933 | Додав: zampolit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту