Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2010 » Червень » 26 » Суд штучно затягує справу Діани ШУБІНОЇ. Підтримка захисту виходить на новий рівень. Створено сайт (відео КРО СОУ)
10:02
Суд штучно затягує справу Діани ШУБІНОЇ. Підтримка захисту виходить на новий рівень. Створено сайт (відео КРО СОУ)
        Cправу про визнання батьківства українського криворізького офіцера-миротворця підполковника Тихонова Олега Станіславовича відносно Шубіної Діани Олегівни, - його неповнолітньої доньки, конкретні посадові особи судових та державних органів у змові з третьою особою намагаються не тільки затягнути (справа триває вже ШОСТИЙ РІК), але й взагалі фальсифікувати шляхом знищення генетичних зразків як основного доказу у справі (на сьогодні згідно вимог внутрівідомчих нормативних документів в установі судової медичної експертизи зразки вже знищені за встановленим терміном, залишилися тільки в суді).

          Сприяння і допомога у захисті з боку прокуратури та державних органів фактично відсутні.

         З метою припинення по суті протиправної, ганебної, яка являє собою приклад виняткового цинізму та жорстокості по відношенню до беззахисної неповнолітньої дитини, батько якої загинув захищаючи інтереси ДЕРЖАВИ, поведінки представників національних органів влади відносно захисту прав Діани Шубіної, ініціаторами захисту вирішено організувати системну діяльність по наданню максимального розголосу і ефективного цілеспрямованого інформаційного забезпечення захисту для створення суспільного резонансу навколо справи.

         Для цього створено сайт, на якому вже розміщено копії і тексти основних документів справи, заяви і повідомлення, публікації в Криворізьких ЗМІ, а також інша інформація про перебіг подій.

        Ініціатори захисту вважають, що це тільки початок масштабної роботи і сподіваються отримати реальну підтримку не тільки з боку української громадськості та в мережі Інтернет, але й відомих загальнонаціональних телевізійних- , радіоканалів, друкованих ЗМІ тощо.

         Нагадуємо, що 14 квітня 2010 року, за ініціативою Криворізьких спілчан та військовослужбовців Криворізького гарнізону, ХХ зїзд СОУ прийняв звернення до Президента і Генерального прокурора України в якому до них було висловлено клопотання:

1. У межах чинного законодавства не дозволили знищити або фальсифікувати генетичні зразки, як основний доказ у справі про встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно неповнолітньої Шубіної Діани Олегівни.

2. Віддати відповідні доручення державним органам і установам, що повинні належним чином здійснювати представництво інтересів Шубіної Діани Олегівни у справі по встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно неї. 

3. Максимально забезпечити відкритість і неупередженість розгляду справи по встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно Шубіної Діани Олегівни.

Петро ЛИСЕНКО






Категорія: КРИВОРІЗЬКІ | Переглядів: 955 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту