Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Жовтень » 23 » В управлінні 6-го армійського корпусу завершилася підсумкова перевірка за 2009 навчальний рік
14:12
В управлінні 6-го армійського корпусу завершилася підсумкова перевірка за 2009 навчальний рік

В управлінні 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується на Дніпропетровщині, завершилася підсумкова перевірка за 2009 навчальний рік.

Акцент під час складання офіцерами управління корпусу головного іспиту року було зроблено на якісній професійній підготовці, підвищенні вогневої виучки, вдосконаленні навичок володіння стрілецькою зброєю. 

В ході контрольних занять було перевірено рівень готовності особового складу управління 6-го армійського корпусу з основних предметів бойової, вогневої, спеціальної, фізичної, стройової підготовки тощо. 

Так, під час складання заліків з гуманітарної підготовки кращі результати продемонстрували групи з гуманітарної підготовки, які очолюють полковники Дмитро Романов та Валерій Якуба, а також підполковник Олександр Циганов.

На спортивному майданчику та бігових доріжках кращі результати продемонстрували особовий склад відділу особового складу та розвідувального відділення. В особистому заліку відзначились генерал-майор Юрій Думанський, підполковник Олег Зінченко та майор Олександр Боєвський.

Як зазначив начальник групи фізичної підготовки та спорту 6-го армійського корпусу підполковник Володимир Іващенко, всі офіцери продемонстрували високий рівень фізичної підготовки, про що свідчить загальна оцінка “добре”.

В останній день підсумкової перевірки були проведені контрольні заняття з виконання вправ навчальних стрільб з пістолету Макарова, перед якими військовослужбовці склали заліки з розбирання та складання автомата Калашникова та пістолету Макарова.

– Підбиваючи підсумки цих занять, слід відзначити, що поставлені завдання виконані, а цілі уражені. Причому переважна більшість офіцерів виконали стрільби на “відмінно”, – зазначив заступник начальника штабу 6-го армійського корпусу полковник Ігор Луньов.

У найближчий час будуть підбиті підсумки контрольних занять, які стануть основою для подальшого професійного росту військовослужбовців.

www.mil.gov.ua/

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1145 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту