Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Січень » 26 » "Закон або розпорядження Президента, які зачіпатимуть конституційні права громадян, не чинний для мене і моїх заступників..." шериф Мюлер.
01:30
"Закон або розпорядження Президента, які зачіпатимуть конституційні права громадян, не чинний для мене і моїх заступників..." шериф Мюлер.
Громадяни Сполучених штатів Америки жваво обговорюють лист шерифа Тіма Мюллера, який він14 січня 2013 року написав віце-президенту США Джо Байдену. Портал українських офіцерів пропонує подивитися переклад тексту листа, який написаний шерифом обраним громадянами.






Шановний пане віце-президент,

Я шериф Тім Мюллер, двічі обраний громадянами
Linn County Oregon, які довірили мені благородну справу: тримати їх і їхні сім'ї у безпеці. Мої заступники і я сприймаємо цю відповідальність дуже серйозно, та, як і ви, поклялися підтримувати Конституцію Сполучених Штатів. Ця клятва настільки ж серйозна, як і захист наших громадян. Я працював для народу округи Лін більше 28 років у складі Управління шерифа округи, а також протягом трьох років дійсної служби офіцером військової поліції в армії США, де я також складав схожу присягу.

У світлі останніх кримінальних подій, політики намагаються використати загибель невинних жертв, виступаючи за закони, які хабороняли б чесним, законослухняним американцям мати спеціальну вогнепальну зброю з боєприпасами. Ми американці. Ми не повинні допустити і не будемо терпіти, щоб дії злочинців, незалежно від того, якими б огидними вони не були, спонукали політиків до ухвалення законів, які утискають свободу відповідальних громадян, які не порушили жодних законів.

Будь-який федеральний закон, прийнятий Конгресом або розпорядженням Президента, який зачіпатиме конституційні права громадян, не чинний для мене і моїх заступників, я також не дозволю виконання будь-яких неконституційних положень або розпоряджень федеральних службовців в межах кордонів Повіту Лін, штат Орегон.

Якщо коротко, я відмовляюся брати участь, або стояти, склавши руки, в той час як моїх громадян перетворюють на злочинців неконституційними діями схиблених політиків.

З повагою,

Шериф Тім Мюлер
Округа Лін, штат Орегон



Джерело Letter from Linn County Sheriff Tim Mueller to Vice President Joe Biden
Категорія: МІЖНАРОДНІ | Переглядів: 884 | Додав: zampolit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту