Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Жовтень » 21 » Облдержадміністрація влаштувала молоді Дніпропетровщини ігри в європейську демократію
13:21
Облдержадміністрація влаштувала молоді Дніпропетровщини ігри в європейську демократію
17.10.2008 Облдержадміністрація влаштувала молоді Дніпропетровщини ігри в європейську демократію

Керівництво обласної державної адміністрації влаштувало молоді Дніпропетровщини ігри в європейську демократію. Захід відбувся в рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії, що наразі триває в країні.
Його головна мета – проведення інформаційно-просвітницьких заходів, що дозволяють отримати знання щодо європейських стандартів та кращих практик місцевого і регіонального розвитку, ролі та інструментів інституції спільної Європи в процесі зміцнення демократії на місцях.
Зокрема, на Дніпропетровщині за дорученням голови обласної державної адміністрації Віктора Бондаря було організовано "День європейського врядування".
Влаштували й провели захід обласна державна адміністрація спільно із управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області та Всеукраїнською громадською організацією "Українська асоціація європейських студій".
Для 170 молодих держслужбовців, студентів та учнів старших класів шкіл, що взяли участь у заході, були запропоновані нові інтерактивні форми навчання: гра "Євро Бінго" та інтелектуально-спортивна гра "Євро Квест". Під час заходів учасники відповідали на тестові запитання, заповнювали анкети та в ігровому варіанті навчались практиці демократії.
Учасники відзначили, що захід надав їм інформацію про принципи та досягнення місцевої і регіональної демократії у Європі. Він також сприяє визначенню певних можливостей особливого впливу кожного громадянина на вирішення питань соціально-економічного та культурного розвитку міста й області.
За результатами ігри було визначено переможців,

які отримали від обласної влади сертифікати та цінні подарунки.

На Дніпропетровщині, зокрема, та в Україні в цілому проведення Європейського тижня місцевої демократії саме в ігровому варіанті відбувається вперше. Така практика буде продовжена і в подальші роки, запевняють організатори.

Управління преси
та інформації
облдержадміністрації

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1243 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту