Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Жовтень » 27 » Автомобілі почали втрачати в ціні – деякі відразу на 11 тисяч євро
13:56
Автомобілі почали втрачати в ціні – деякі відразу на 11 тисяч євро
27.10.2008___ www.ПРАВДА.com.ua

Через падіння продажів багато автовиробників йдуть на зниження цін. На початку жовтня першими про своє бажання знизити ціни заявили в "Кіа Моторз Україна", пише "Дело".

У деяких випадках покупцям корейських автомобілів можна було одержати знижку в 10 тисяч гривень. Своє рішення дилер пояснив бажанням рухатися в руслі світових тенденцій, де спостерігалося значне падіння цін на нові автомобілі.

Майже одночасно про зниження цін на свої автомобілі заявили в Ford, надавши потенційним покупцям знижки розміром до 25 тисяч гривень.

Складніше за інших у даній ситуації довелося представникам преміум-класу. Продаж люксових автомобілів істотно знизився у світлі зростаючої популярності бюджетних і б/у авто через відсутність достатньої кількості коштів у потенційних покупців нових авто.

Щоб якось зреагувати на стрімке зниження попиту на автомобілі класу люкс, компанія Porsche запропонувала знижку на всі автомобілі поточного модельного ряду в розмірі 9%. Якщо врахувати ціну самих машин, то дисконт виявився більш ніж істотним. Наприклад, Porsche Cayenne Turbo подешевів відразу на 11 тисяч євро.

Також не стали утримувати на колишньому рівні ціни більшість японських автовиробників - Suzuki, Mitsubishi, Subaru і Toyota майже одночасно зробили свої автомобілі більш доступними.

Як стверджують у компанії, оплата при купівлі автомобіля Mitsubishi в офіційній дилерській мережі продовжує формуватися на основі офіційного курсу, встановленого НБУ.

У даній ситуації, з урахуванням значної різниці між офіційним і міжбанківським курсом гривні відносно долара США, покупець автомобіля Mitsubishi зможе заощадити до 10% вартості автомобіля.

Першими ж відреагували на значні коливання курсу долара в компанії "Рено Україна", де з 7 жовтня відкоригували ціни на весь модельний ряд. Розрив між старими і новими цінами виявився не настільки значним, як у Porsche, але все-таки на покупці автомобіля Renault Symbol українські покупці могли заощадити 500 доларів.

Крім того, кампанію зі зниження цін затіяли продавці китайських автомобілів, ціна яких іноді і так здавалася нереально низькою. Наприклад, седан Chery Elara став доступнішим більше ніж на 8,2 тисячі гривень, а позашляховики Landwind втратили в ціні до 5 тисяч гривень.

Втім, як обіцяють фінансисти, найближчим часом кредитних грошей у населення не додасться, а, як відомо, саме вони були основним джерелом придбання нових автомобілів.

Крім того, звичайно в осінній період автовиробники бажають максимально позбутися автомобілів поточного модельного року і замінити їх новими, що також може позначитися на відпускних цінах на авто.

Тому українським автолюбителям найближчим часом, можливо, варто очікувати ще однієї хвилі зниження цін на нові автомобілі.

© 2000-2007 ”Українська правда“

Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 1297 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту