Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Листопад » 17 » 290 юнаків склали Військову присягу на вірність Українському народові
15:14
290 юнаків склали Військову присягу на вірність Українському народові
Управління Прес-служби Міністерства оборони України

Веб-Сайт - http://www.mil.gov.ua

290 юнаків, призваних до лав Збройних Сил України восени поточного року з Київщини, Дніпропетровщини, Донеччини та Херсонщини, склали Військову присягу на вірність Українському народові

| 17.11.2008 | | 12:50 |




У Києві, в окремій бригаді охорони Генерального штабу Збройних Сил України 15 листопада в урочистій обстановці 203 призовники присягнули на вірність Українському народові.

З цією хвилюючою подією у житті молодих воїнів привітали командир бригади полковник Олексій Гайтанжи, заступник голови Солом’янської державної у місті Києві адміністрації Ніна Новікова, ветерани з’єднання, священнослужитель отець Костянтин, рідні та близькі військовослужбовців.

Серед вчорашніх призовників, які цього разу склали Військову присягу більшість служитимуть в батальйоні охорони Генерального штабу ЗС України та нестимуть вартову службу з охорони і оборони об’єктів Генерального штабу та Міністерства оборони України.

Перед початком урочистостей запрошені на ритуал складання Присяги гості мали можливість ознайомитися з умовами несення військовослужбовцями бригади військової служби, місцями відпочинку та закладами харчування молодого поповнення.

Чергова партія молодого поповнення бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України складе Військову присягу на вірність Українському народові 29 листопада.

Подібний захід відбувся й на Дніпропетровщині, у гвардійській окремій механізованій бригаді 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Тут повноправними строковиками стали 87 юнаків, призваних з Дніпропетровщини, Харківщини та Донеччини.

На заході були присутні заступник командира 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України підполковник Олександр Супрун, голова Черкаської селищної ради Володимир Татоян, настоятель церкви святого воїна Іоанна отець Олексій, рідні та близькі військовослужбовців.

Урочистості розпочалися винесенням Бойового прапора з’єднання.

З вітальним словом до молодого поповнення звернувся тимчасово виконуючий посаду командира окремого механізованого з’єднання гвардії майор Валерій Ніколюк, який побажав строковикам якомога ефективніше використати час служби для набуття кращих чоловічих рис – мужності, витривалості, стриманості, та пообіцяв батькам, що їх сини повернуться додому здоровими та загартованими.

Необхідно додати, що серед вчорашніх призовників, хто цього разу склав Військову присягу, 67 служитимуть безпосередньо в окремій механізованій бригаді, дислокованій у смт Черкаському на Дніпропетровщині, решта буде направлена до роти охорони управління 6-го армійського корпусу, що в Запоріжжі.

Урочистості з нагоди складання присяги в окремій бригаді охорони Генерального штабу Збройних Сил України та у гвардійській окремій механізованій бригаді 6-го армійського корпусу завершилися показовими виступами воїнів та концертами військових оркестрів.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ВІЙСЬКОВІ | Переглядів: 2116 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту