Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2008 » Грудень » 19 » За виховання синів батьки адмірала полковників капітана 2-го рангу в урочистий обстановці отримали Подяки від Міністра оборони України
11:15
За виховання синів батьки адмірала полковників капітана 2-го рангу в урочистий обстановці отримали Подяки від Міністра оборони України
За виховання синів батьки адмірала Ігоря Тенюха, полковників Ігоря Міцюка та Валерія Калашникова, капітана 2-го рангу Олександра Бобришева в урочистий обстановці отримали Подяки від Міністра оборони України

| 18.12.2008 | | 13:20 |

Одразу в декількох областях України відбулися церемонії вручення Подяк від Міністра оборони України та начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України батькам кращих за підсумками 2008-го року військовослужбовців.

Так, на Львівщині Подяки були вручені Йосипу Васильовичу і Парасковії Прокопівні Тенюхам – батькам командувача Військово-Морських Сил ЗС України адмірала Ігоря Тенюха.

Подяку Міністра оборони України батькам адмірала Ігоря Тенюха вручили військовий комісар Стрийського об’єднаного міського військового комісаріату Львівської області підполковник Олег Сабінський і перший заступник голови Стрийської районної державної адміністрації Михайло Вишневський.

– Син ще зі шкільних років мріяв бути військовим моряком. Зранку до вечора пропадав з однолітками на річці, майстрував моделі кораблів, які потім проходили “морські випробування”. У нас в родині він єдиний військовий, – розповіла мама адмірала Парасковія Прокопівна.

У Львові привітати батька начальника служби військ командування Військово-Морських Сил ЗС України полковника Валерія Калашникова – Миколу Митрофановича Калашникова, та вручити йому Подяку Міністра оборони України і квіти прийшли тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Львівського облвійськкомату полковник Ігор Родзяк з групою офіцерів. Вони розповіли Миколі Митрофановичу, інваліду першої групи, про теперішню службу та українське військо. Така увага розчулила 75-річного чоловіка.

– Мені дуже приємно, що сина шанують і поважають. Він багато чого досяг у цьому житті і зараз сумлінно служить. – сказав батько офіцера. – Звичайно, хотілося б, щоб він частіше приїздив додому зі своєю дружиною Наталею, моїми онуками Дмитром і Максимом та правнучкою Наталкою. Та я розумію – у нього відповідальна служба. І приємно, що її гідно оцінило вище керівництво.

На Дніпропетровщині, у залі засідань Дзержинської районній ради Кривого Рогу в урочистої обстановці районний військовий комісар підполковник Ігор Василенко вручив Подяку від імені Міністра оборони України батькам командира Об’єднаного навчально-тренувального центру військ зв’язку Збройних Сил України полковника Ігоря Міцюка – Олександру Прокоповичу і Лідії Степанівні за виховання сина.

Вручаючи батькам Подяку, підполковник Ігор Василенко передав батькам офіцера слова вдячності від глави вітчизняного оборонного відомства і висловив сподівання на те, що їхній син і надалі з гідністю виконуватиме військовий обов’язок на благо Батьківщини. У свою чергу, батьки полковника Ігоря Міцюка – Олександр Прокопович і Лідія Степанівна, висловили вдячність за таку високу оцінку служби сина.

Варто додати, що батьки полковника Ігоря Міцюка виховали окрім нього ще двох синів, які також зв’язали свою долю з військовою службою.

У Запоріжжі обласний військовий комісар полковник Давид Моін в присутності представників місцевих органів влади та військовослужбовців військкомату вручив Подяку від Міністра оборони України Бобришевій Надії Платонівні - матері заступника начальника Центру морських операцій Військово-Морських Сил ЗС України капітана 2-го рангу Олександра Бобришева.

В своєму вітальному слові полковник Давид Моін зазначив, що сьогодні кожен з офіцерів своїми вчинками та діями сприяє розвитку Збройних Сил, зміцненню обороноздатності держави.

– Одним з таких офіцерів є капітан 2-го рангу Олександр Бобришев, – зазначив військовий комісар. – І Ви, шановна Надія Платонівна, правильно виховали свого сина і завжди можете пишатися їм, як одним із найкращих офіцерів Збройних Сил України. Нехай завжди панує у Вашій оселі добробут, затишок, тепло і благополуччя.

Також привітали Надію Платонівну з подякою Міністра оборони України директор обласного центру патріотичного виховання молоді Наталя Власова та головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи облдержадміністрації Микола Кондрушин.

- Ця подяка від Міністра оборони України є подякою всім матерям України, які направили своїх синів і дочок служити народу України. Це свята і почесна місія, і так має бути завжди, - підкреслила у відповідь Надія Бобришева.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: КРИВОРІЗЬКІ | Переглядів: 1552 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту