Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Січень » 20 » В ході збору з командирами взводів 6-го АК буде проведено контрольні заняття
11:11
В ході збору з командирами взводів 6-го АК буде проведено контрольні заняття

В ході збору з командирами взводів частин і з’єднань 6-го армійського корпусу буде проведено контрольні заняття з основних предметів навчання, прийнято заліки та визначено кращого командира взводу

| 20.01.2009 | | 10:32 |



Сьогодні, 20 січня, у військових частинах та з’єднаннях 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочався щорічний збір з командирами взводів.

Основна мета заходу полягає у підвищенні і вдосконалені знань та практичних навичок офіцерів взводної ланки, їх спеціальної та методичної підготовки.За повідомленням заступника командира 6-го армійського корпусу з бойової підготовки полковника Віктора Тарана, в ході цьогорічного збору на проведення практичних занять на полігонах та військовій техніці відведено 70% навчального часу, з яких 30% - вночі.- Розкладом занять передбачено проведення лекцій та семінарів, під час яких висвітлюватимуться питання теорії та практики бойового застосування підрозділів з урахуванням досвіду збройних конфліктів сучасності, - зазначив полковник Віктор Таран.Крім того, в ході збору з його учасниками проводитимуться інструкторсько-методичні заняття, на яких командири взводів вивчатимуть основні положення тактики дій підрозділів і частин, їх бойового, технічного та тилового забезпечення.

Як повідомив полковник Віктор Таран, в окремому інженерному полку 6-го армійського корпусу, розташованому на Сумщині, обладнано новий електронно-оптичний тир. Там командири взводів вдосконалюватимуть практичні навички при виконанні вправ стрільб зі стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

- У тирі можна виконувати вправи зі стрілецької зброї без використання боєприпасів, - зазначив командир окремого інженерного полку полковник Юрій Візницький, - Офіцери матимуть змогу тренуватися у стрільбі зі спеціальної зброї за допомогою лазерного променю. А ті військовослужбовці, які вже звикли до своєї табельної зброї, в цьому тирі зможуть виконувати вправи стрільб за допомогою спеціальних лазерних насадок.

Слід відзначити, що збір з командирами взводів завершиться 23 січня контрольними заняттями з основних предметів навчання та складанням заліків.

Паралельно в ході командирських зборів у з’єднаннях та військових частинах корпусу проводитиметься конкурс на визначення кращого командира взводу.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1236 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту