Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Лютий » 3 » Військовослужбовці окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу випробовують танк “Оплот”
12:49
Військовослужбовці окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу випробовують танк “Оплот”


Управління Прес-служби Міністерства оборони України

Військовослужбовці окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України беруть участь у державних випробуваннях нового українського танку “Оплот”

| 02.02.2009 | | 15:41 |

Військовослужбовці окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України беруть участь у державних випробуваннях нового українського танку “Оплот”, розробленого казенним підприємством “Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова”.

За словами заступника командира бригади з озброєння підполковника Олександра Тіщінка, у випробуваннях беруть участь два екіпажі, ще один екіпаж є резервним.

– Перед практичним випробуванням екіпажі пройшли теоретичну підготовку на базі конструкторського бюро та під керівництвом конструкторів танку, – розповів офіцер. – Це пов’язано з тим, що дана машина є не модернізованим варіантом, а абсолютно новим національним танком.

У новій моделі танка конструкторами здійснений перехід на цифрову технологію комплексу управління вогнем, бойова машина оснащена системою навігаційного забезпечення і має ширші бортові екрани, що забезпечують додатковий захист бортів корпусу та ходової частини від протитанкових засобів, які застосовує піхота супротивника.

На сьогодні екіпажі проводять випробування нового танку на полігоні у різноманітних бойових умовах, включаючи і підводне водіння.

– Танк “Оплот” має надійний захист, володіє високою маневреністю, мобільний на полі бою і здатний виконувати широке коло бойових завдань у будь-яких погодних умовах, – наголосив підполковник Олександр Тіщінко.

Остаточні висновки за підсумками випробувань зробить державна комісія після їх завершення.

Державні випробування танку “Оплот” триватимуть до 30 березня.

© Управління Прес-служби МО України. При використанні інформації посилання на Управління Прес-служби МО України обов’язкове.

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1164 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту