Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Липень » 24 » Поповнено офіцерський корпус з’єднань, частин та підрозділів 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України
19:30
Поповнено офіцерський корпус з’єднань, частин та підрозділів 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України
Цього тижня офіцерський корпус з’єднань, військових частин та підрозділів 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України поповнився випускниками одразу чотирьох вищих військових навчальних закладів України.

54 випускники із Львівського інституту Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка”, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”, Житомирського військового інституті імені С.П. Корольова та Харківського університету Повітряних Сил імені І. Кожедуба продовжуватимуть свою військову службу на первинних офіцерських посадах у військових частинах 6-го армійського корпусу.

В урочистій обстановці у з’єднаннях, частинах та підрозділах армійського корпусу, що дислоковані в семи областях України, новоприбулих лейтенантів відрекомендували особовому складу командири.

Разом зі своїми заступниками командири військових частин провели індивідуальні співбесіди з молодими офіцерами, під час яких було вивчено професійні здібності та рівень підготовки офіцерів.

Також вони ознайомили новоприбулих із особливістю підрозділів, у яких вони проходитимуть службу та з історією і бойовим шляхом військових частин.

За словами заступника командира 6-го армійського корпусу з виховної роботи підполковника Олександра Супруна, посадовими особами усіх рівнів перед прибуттям випускників завчасно був проведений комплекс заходів щодо зустрічі, прийому, розміщенню та сприяння у їх швидкому входженню у посади. Так, з прибуттям цьогорічних випускників до нового місця служби їх було поставлено на усі види забезпечення, проінструктовано про порядок вступу в посаду. Крім того, за кожним з них закріплено досвідченого офіцера-наставника аби якнайшвидше вникнути в суть справи та уникнути помилок, характерних молодим спеціалістам.

– Для молодих офіцерів також сплановано проведення контрольних занять з профілюючих дисциплін – вогневої, тактичної, спеціальної, фізичної, технічної та стройової підготовки, – розповів підполковник Олександр Супрун. – Варто зазначити, що особлива увага з боку керівного складу 6-го армійського корпусу та командирів військових частин приділялася підготовці службового житла для молодих офіцерів-випускників. Як тільки лейтенанти приймуть посади, кожному із них буде виплачено грошову допомогу.

Згодом лейтенанти готуватимуться до зборів цьогорічних випускників вищих військових навчальних закладів.

© Управління Прес-служби МО України

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1316 | Додав: zampolit | Теги: молоді офіцери, 6АК | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту