Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Листопад » 29 » Нові подробиці інциденту з побиттям Ігоря Лісодіда та Григорія Тихого, що облили пам’ятник Леніну .
21:25
Нові подробиці інциденту з побиттям Ігоря Лісодіда та Григорія Тихого, що облили пам’ятник Леніну .

Виявляються все нові подробиці інциденту з побиттям українських націоналістів, що облили пам’ятник Леніну фарбою, - Ігоря Лісодіда та Григорія Тихого. Як стало відомо Українській Інформаційній Службі, обидвох патріотів невдовзі після інциденту було шпиталізовано з травмами середньої тяжкості. У Григорія Тихого зламано ніс, є черепно-мозкові травми. У Ігоря Лісодіда – також черепно-мозкова, забої в області нирок, підозра на перелом кількох ребер.
Втім, представники МВС відмовляються визнавати факт нападу комуністів на українських патріотів. Довгий час слідчі відмовлялися приймати заяви у потерпілих. Як виявилося потім, до військового шпиталю, де зараз перебуває І.Лісодід, приїжджав слідчий Шевченківського РУВС, який, за попередніми даними, намагався тиснути на лікарів, аби ті не фіксували документально факти тих побоїв, які реально отримали патріоти, натомість перекваліфікували на більш дрібні, незначні ушкодження.

За словами Ігоря Лісодіда, слідчий намагався відмовити його йти на
судмедекспертизу, мовляв, „ви же самі віновати, ви самі началі...”.

„Я чітко пам’ятаю, як загони „Беркуту” під час побиття просто споглядали на бійку, не роблячи жодних кроків, аби її розборонити, вони не реагували ані на дії комуністів, ані на численні заклики добити нас (в ЗМІ вже з’явилися повідомлення про те, що під час інциденту деякі особи з боку нападників погрожували убити націоналістів і до цього безпосередньо закликали - УІС)”, - зазначає І. Лісодід.

Крім того, за словами потерпілого, в нього під час бійки з кишені куртки зник мобільний телефон, який могли просто викрасти нападники.

„Ми просто так це не залишимо, ми будемо звертатися до всіх інстанцій – прокуратури, суду, органів влади, МВС – з вимогою покарати нападників. Ми закликаємо всіх, хто має відеозаписи інциденту, посприяти в наданні інформації про тих, хто вчинив побиття патріотів”, - зазначив у спілкуванні з кореспондентом УІС адвокат потерпілих Сидір Кізін.

Українська Інформаційна Служба



Відео ТСН


Категорія: УКРАЇНА | Переглядів: 984 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту