Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2010 » Січень » 27 » Орден для патріота
19:48
Орден для патріота
Спілка офіцерів України відзначила державників «Хрестом Заслуги» і закликала націонал–демократів до єднання

Спілка офіцерів України підтримала ініціативи Віктора Ющенка щодо об’єднання національно–демократичних сил із метою продовження політичного курсу на розбудову національної держави. Про це під час засідання Української національної ради (УНР) у секретаріаті Президента заявив голова СОУ В’ячеслав Білоус. Крім того, лідер громадської організації вручив Вікторові Ющенку найвищу нагороду Спілки офіцерів — «Хрест Заслуги» з позолотою. Нагороди отримала ще низка достойників.

«Проводом Спілки офіцерів України було схвалене рішення відзначити Віктора Ющенка за його особистий внесок як Президента у розбудову Української держави та відродження військових традицій», — розповів «УМ» член СОУ, народний депутат Григорій Омельченко. Крім того, запевнив політик, такі ж нагороди офіційно буде вручено офіцерам Служби безпеки України, які розслідували Голодомор 1932—33 років і довели справу до її логічного завершення — обвинувального вироку. «До речі, за високу національну свідомість та патріотизм нагородили і вашого колегу Михайла Дорошенка (редактора «УМ». — Авт.)», — додав пан Омельченко. Таким чином СОУ відзначила тих, хто сповідує ідею розбудови національної держави, що є пріоритетом і для самої спілки.

У Спілці офіцерів України, зважаючи на результати першого туру президентських виборів і вихід у лідери перегонів Тимошенко і Януковича, висловлюють занепокоєння щодо продовження політичного курсу держави на національне відродження. «Президент нещодавно назвав обох фіналістів виборчих перегонів однією парою чобіт. Так–от, я додам, вони, швидше, не чоботи, а сибірські валянці. Обидва ці політики далекі від української національної ідеї», — зауважив Григорій Омельченко. СОУ закликає українців прийти 7 січня на виборчі дільниці й поставити
«жирний хрест» у графі «Не підтримую жодного кандидата».

Україна молода

СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ

Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 979 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту