Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2012 » Квітень » 17 » Смішна несміша відповідь. Або як апарат Кіровоградської ОДА грається із сім'ями військовослужбовців Олександрії у "КОРОЛЕВСЬКИЙ БУТЕРБРОД"
15:21
Смішна несміша відповідь. Або як апарат Кіровоградської ОДА грається із сім'ями військовослужбовців Олександрії у "КОРОЛЕВСЬКИЙ БУТЕРБРОД"
Звернення до державних установ (Державної Іпотечної установи, Міністерства фінансів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Внутрішніх військ МВС України) не змогли посприяти у прискоренні вирішенні питання по здачі 70 квартирного будинку за адресою: м. Олександрія, Кіровоградська область, пр. Будівельників, 32А (замовник Внутрішні війська МВС України та Олександрійська міська рада), який планувався до здачі ще 01 жовтня 2010 року.
Тому 03 квітня 2012 року від імені громадських зборів військових пенсіонерів та службовців майор запасу Національної Гвардії України (голова Олександрійської організації СОУ) Владислав ГАЛАТА в черговий раз звернувся до голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Ларіна Сергія Миколайовича і надіслав йому скаргу, в якій попросив його за для вирішення питання по здачі вищевказаної будівлі (початок будівництва, якої 1994 рік) та її заселення до літнього періоду 2012 року звернутись від імені Кіровоградської обласної державної адміністрації за допомогою (УВАГА!) до відповідних Державних установ найвищого рівня.
І АПАРАТ КОДА спрацював миттєво. Тільки не подумайте, що КОДА це "Комітет опору диктатурі". У даному випадку це апарат Кіровоградської обласної державної адміністрації, який вже 04 квітня 2012 року за підписом (УВАГА!) Начальника відділу роботи із зверненнями громадян АПАРАТУ облдержадміністрації Л.ІЛЬЧЕНКО, який повідомив заявника про те, що "Ваше звернення, адресоване облдержадміністрації за дорученням заступника голови обласної державної адміністрації ЯРЕМЕНКА С.О. направлене у Олександрійський міськвиконком"!!!...
Ось так! Коротко і зрозуміло. Навіть пояснили навіщо,- "...для вжиття відповідних заходів та з проханням повідомити Вас про прийняте рішення."
Можливо АПАРАТ вирішив погратися з людьми у погонах та їхніми сім'ями у гру під назвою "КОРОЛЕВСЬКИЙ БУТЕРБРОД". Бо ситуація дуже нагадує сюжет із відомого вірша про королевський бутерброд.
Але в нашій історії, на жаль, все до навпаки гротескно і, на мою думку, - НЕ СМІШНО.
Ну припустимо, що АПАРАТ це машина без мозку, але люди які у ньому або на ньому  працюють, повинні це враховувати.

Петро Лисенко,портал українських офіцерів.

Текст скарги
$IMAGE2$



Відповідь АПАРАТА
$IMAGE1$


САМЕ АПАРАТ ДАВАВ ОБІЦЯНКИ ПРО ЗДАЧУ БУДИНКУ У ГРУДНІ 2011 РОКУ(ВІДЕО)


Категорія: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО | Переглядів: 916 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту