Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2010 » Березень » 19 » В управлінні 6-го армійського корпусу відбулося підбиття підсумків перевірки Головною інспекцією Міністерства оборони України
19:28
В управлінні 6-го армійського корпусу відбулося підбиття підсумків перевірки Головною інспекцією Міністерства оборони України
Натиснiть для збiльшенняСьогодні, 19 березня, в управлінні 6-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що на Дніпропетровщині, відбулося підбиття підсумків тижневої роботи генералів та офіцерів Головної інспекції Міністерства оборони України. 

Інспектори охопили широке коло питань життєдіяльності управління армійського об’єднання, військових частин та підрозділів забезпечення армійського корпусу, а також визначених планом перевірки з’єднань та військових частин, що дислокуються у гарнізонах смт Черкаське та Гвардійське.

Зокрема, основна увага приділялася вивченню стану бойової та мобілізаційної готовності, якості відпрацювання основних плануючих документів, рівню професійної підготовки офіцерів управління армійського об’єднання та командирської підготовки офіцерів військових частин та її відповідності вимогам керівних документів.

 Також під час перевірки був вивчений стан гуманітарного та соціального забезпечення, військово-патріотичного виховання військовослужбовців, ефективності, стилю та методів роботи командування та інших посадових осіб щодо зміцнення військової дисципліни та правопорядку, збереження життя і здоров’я особового складу.

Військовослужбовці управління, з’єднань та військових частин 6-го армійського корпусу, що перевірялися, склали заліки з тактичної, стройової, фізичної і гуманітарної підготовки, статутів ЗС України тощо, а воїни механізованих підрозділів виконали вправи навчально-бойових стрільб.

Як зазначив заступник командира корпусу з виховної роботи підполковник Олександр Супрун, за попередніми результатами добрі знання з гуманітарної підготовки продемонструвала група офіцерів штабу управління, яку очолює генерал-майор Олександр Локота та група відділу оперативного забезпечення на чолі з полковником Михайлом Ковальським.

Серед військових частин з організації та стану гуманітарної підготовки, соціального забезпечення, військово-патріотичного виховання військовослужбовців, військової дисципліни та правопорядку, збереження життя і здоров’я особового складу відзначили зенітний ракетний полк, яким командує полковник Олександр Кравченко.

Також у ході інспекційної перевірки особовий склад окремої механізованої бригади, якою командує полковник Володимир Карпенко, був приведений у вищі ступені бойової готовності з розгортанням пункту прийому особового складу та пункту прийому техніки, а один з механізованих батальйонів з’єднання по тривозі виконав вправи стрільб зі стрілецької зброї.

Крім того, офіцери та військовослужбовці за контрактом бригади виконали контрольні стрільби з АК-74.

А воїни-зв’язківці окремого Гвардійського лінійно-вузлового полку зв’язку, де командиром полковник Ігор Лобач, виконали нормативи з розгортання станцій зв’язку.   

Про результати інспекційної перевірки буде складено доповідь Міністру оборони України.

Департамент преси та інформації МО України

Категорія: ДНІПРОПЕТРОВЩИНА | Переглядів: 1218 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту