Пам’ятай про Крути!

Категорії розділу

МІЖНАРОДНІ [35]
УКРАЇНА [68]
ДНІПРОПЕТРОВЩИНА [37]
КРИВОРІЗЬКІ [43]
МАКУЛЬАН [8]
ГАРНІЗОН [8]
ВІЙСЬКОВІ [55]
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО [132]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Логін:
Пароль:
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Воїни-танкісти 17-ї ОТБР 6-го армійського корпусу обговорюють проект Закону України “Про внесення змін до Конституції України"
10:52
Воїни-танкісти 17-ї ОТБР 6-го армійського корпусу обговорюють проект Закону України “Про внесення змін до Конституції України"

Особовий склад 17-ї окремої танкової бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується на Дніпропетровщині, долучився до обговорення проекту Закону України “Про внесення змін до Конституції України”, винесеного на всенародне обговорення Президентом України Віктором Ющенком.

– З військовослужбовцями строкової служби та контрактниками з’єднання ми обговорюємо розділи та статті проекту Основного закону країни, що стосуються свобод, прав та обов’язків людини і громадянина, порядку обрання, призначення та строків повноважень вищих державних владних інститутів, – зазначив заступник командира бригади з виховної та соціально-психологічної роботи підполковник Олександр Супрун.

За його словами, особливу увагу було акцентовано на тих змінах Основного закону, що приведуть до європейських норм діяльності судів і здійснення правосуддя, підвищать самостійність та ефективність місцевого самоврядування.

Найбільш динамічним стало обговорення проекту Закону України “Про внесення змін до Конституції України” серед офіцерського складу бригади, в ході якого не обійшлося без палких дискусій та дебатів щодо створення у майбутньому двопалатної Верховної Ради. На переконання одних, це може стати сильним механізмом, що дозволить регулювати та контролювати роботу органів державної влади, інші офіцери  стверджували, що це навпаки призведе до ще більшого розбалансування роботи органів влади.

Загалом, усі військовослужбовці взяли активну участь в обговоренні окремих положень цього проекту та мали можливість висловити свої думки щодо доцільності таких впроваджень.

Обговорення змін до Конституції також відбулося й в Рівному в управлінні 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України.

Тут в рамках заняття з гуманітарної підготовки офіцер-юрисконсульт юридичної групи 13-го армійського корпусу капітан юстиції Микола Матвіюк прочитав для офіцерів управління армійського корпусу відповідну лекцію, по завершенні якої офіцери обговорили проект Закону України “Про внесення змін до Конституції України”.

Необхідно додати, що обговорення проекту Закону України “Про внесення змін до Конституції України”, винесеного на всенародне обговорення Президентом України Віктором Ющенком, у частинах і з’єднаннях 13-го армійського корпусу відбудеться 15 жовтня під час проведення Дня інформування.

Прес-служба МОУ


Категорія: ГАРНІЗОН | Переглядів: 1638 | Додав: zampolit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту